Referanser

Referanser

Se hva våre kunder mener

Takk for glimrende samarbeid - dette er vel film nr 5 i rekken dere har gjort for oss. Vil benytte anledningen til å understreke hvor fornøyde vi er og vil hermed anbefale Visual Lab på det sterkeste! Videoene og kvaliteten taler for seg- det historien ikke forteller er korte tidsfrister og så som så « spekk» fra kunden ( oss) i forkant. Det gjør sluttresultatet imponerende. Legg da til konkurransemessig gode priser så får man akk det vi er: fornøyd kunde🙏🏆” - Søren Eriksen, Admin. Direktør. Smart Retur
- Søren Eriksen, Adm.Dir.
Smart Retur
Vi er veldig godt fornøyd med resultat og samarbeid med Visauallab. Visual Lab kan kunsten å formidle vanskelig forskning til noe som er lett forståelig for alle.
- Mats Carlehög
Sensorisk Studiegruppe/Nofima
Visual Lab hjalp oss å forklare hvordan våre verktøy for å beregne smittepress av lus virker. Dette er komplekse beregningsverktøy som han på en utmerket måte klarte å forenkle og forklare med animasjonen vi bestilte. God innsikt i biologi, rask, ryddig og hyggelig korrespondanse og evne til å forstå og tilpasse animasjonen etter hva vi ønsket å formidle gjør at vi gjerne bruker Visual Lab igjen
- Mari M. Press
Vetrinærinstituttet
“Visual Lab er ualminnelig flink til å oversette begreper til ting som gjør noe på skjermen"
- Jon Olav Vik
Forsker ved NMBU
Visual Lab kombinerer kreativitet innenfor animasjon med stor forståelse for det vitenskapelige innholdet som skal formidles. Det er en glede å kunne gi Visual Lab de beste anbefalinger!
- Siri Jønnum
Senter for læring og utdanning, Universitetet i Oslo
Vi er veldig fornøyd med samarbeidet! Animasjon og infografikk er en god måte å formidle forskning på. Dere viser faglig tyngde, setter dere raskt inn i vårt behov og foreslår kreative løsninger.
- Mette Risbråthe
NMBU
Vi har brukt Visual Lab til å produsere filmen "I trygge hender" i vårt informasjonsmateriell som skal brukes på landets helsestasjoner. Visual Lab har vært veldig profesjonelle og ryddige i samarbeidet med oss. De har gitt raske tilbakemeldinger, og oppdatert oss underveis i prosessen. Visual Lab var tydelige fra starten, med gode forventningsavklaringer. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og det endelige produktet!
- Elin Lunde Pettersen
Norsk Sykepleierforbund, Landsgruppen av Helsesøstre (LaH)
I ein bransje der ting ofte er komplisert vel eg å bruke: ”aldri før har ein animasjon sagt meir enn tusen ord.
- Øyvind A. Haram
Sjømat Norge
Vi er veldig fornøyd med prosjektet. Det var spesielt interessant å høre ideén deres som var både kreativ og gjennomtenkt. Vi tror at en viktig del i prosessen var tiden dere brukte på å forstå hvordan Nordea Markets jobber.
- Bianka Jørung Fjeld,
Nordea Markets

Hva synes du?

Vi setter pris på din tilbakemelding

Tidligere kunder