fbpx

Referanser

Referanser

Se hva våre kunder mener

Takk for glimrende samarbeid - dette er vel film nr 5 i rekken dere har gjort for oss. Vil benytte anledningen til å understreke hvor fornøyde vi er og vil hermed anbefale Visual Lab på det sterkeste! Videoene og kvaliteten taler for seg- det historien ikke forteller er korte tidsfrister og så som så « spekk» fra kunden ( oss) i forkant. Det gjør sluttresultatet imponerende. Legg da til konkurransemessig gode priser så får man akk det vi er: fornøyd kunde🙏🏆” - Søren Eriksen, Admin. Direktør. Smart Retur
- Søren Eriksen, Adm.Dir.
Smart Retur
Vi er veldig godt fornøyd med resultat og samarbeid med Visauallab. Visual Lab kan kunsten å formidle vanskelig forskning til noe som er lett forståelig for alle.
- Mats Carlehög
Sensorisk Studiegruppe/Nofima
Visual Lab hjalp oss å forklare hvordan våre verktøy for å beregne smittepress av lus virker. Dette er komplekse beregningsverktøy som han på en utmerket måte klarte å forenkle og forklare med animasjonen vi bestilte. God innsikt i biologi, rask, ryddig og hyggelig korrespondanse og evne til å forstå og tilpasse animasjonen etter hva vi ønsket å formidle gjør at vi gjerne bruker Visual Lab igjen
- Mari M. Press
Vetrinærinstituttet
“Visual Lab er ualminnelig flink til å oversette begreper til ting som gjør noe på skjermen"
- Jon Olav Vik
Forsker ved NMBU
Visual Lab kombinerer kreativitet innenfor animasjon med stor forståelse for det vitenskapelige innholdet som skal formidles. Det er en glede å kunne gi Visual Lab de beste anbefalinger!
- Siri Jønnum
Senter for læring og utdanning, Universitetet i Oslo
Vi er veldig fornøyd med samarbeidet! Animasjon og infografikk er en god måte å formidle forskning på. Dere viser faglig tyngde, setter dere raskt inn i vårt behov og foreslår kreative løsninger.
- Mette Risbråthe
NMBU
Vi har brukt Visual Lab til å produsere filmen "I trygge hender" i vårt informasjonsmateriell som skal brukes på landets helsestasjoner. Visual Lab har vært veldig profesjonelle og ryddige i samarbeidet med oss. De har gitt raske tilbakemeldinger, og oppdatert oss underveis i prosessen. Visual Lab var tydelige fra starten, med gode forventningsavklaringer. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og det endelige produktet!
- Elin Lunde Pettersen
Norsk Sykepleierforbund, Landsgruppen av Helsesøstre (LaH)
I ein bransje der ting ofte er komplisert vel eg å bruke: ”aldri før har ein animasjon sagt meir enn tusen ord.
- Øyvind A. Haram
Sjømat Norge
Vi er veldig fornøyd med prosjektet. Det var spesielt interessant å høre ideén deres som var både kreativ og gjennomtenkt. Vi tror at en viktig del i prosessen var tiden dere brukte på å forstå hvordan Nordea Markets jobber.
- Bianka Jørung Fjeld,
Nordea Markets

Tell Me What You Think

Vi setter pris på din tilbakemelding

Tidligere kunder

Vi hjelper kunder med ulike behov og produkter

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.