fbpx

Referanser

Referanser

Se hva våre kunder mener

Vi er veldig fornøyd med prosjektet. Det var spesielt interessant å høre ideén deres som var både kreativ og gjennomtenkt. Vi tror at en viktig del i prosessen var tiden dere brukte på å forstå hvordan Nordea Markets jobber.
- Bianka Jørung Fjeld,
Nordea Markets
“Tor Martin er ualminnelig flink til å oversette begreper til ting som gjør noe på skjermen"
- Jon Olav Vik
Forsker ved NMBU

Tell Me What You Think

Vi setter pris på din tilbakemelding

Vi er veldig godt fornøyd med resultat og samarbeid med Visauallab. Tor Martin kan kunsten å formidle vanskelig forskning til noe som er lett forståelig for alle.
- Mats Carlehög
Sensorisk Studiegruppe/Nofima
Tor Martin kombinerer sin kreativitet innenfor 3D animasjon med stor forståelse for det vitenskapelige innholdet som skal formidles. Det er en glede å kunne gi Tor Martin Austad og Visual Lab de beste anbefalinger!
- Siri Jønnum
Senter for læring og utdanning, Universitetet i Oslo
Vi er veldig fornøyd med samarbeidet! Animasjon og infografikk er en god måte å formidle forskning på. Dere viser faglig tyngde, setter dere raskt inn i vårt behov og foreslår kreative løsninger.
- Mette Risbråthe
NMBU
Tor Martin Austad/Visuallab hjalp oss å forklare hvordan våre verktøy for å beregne smittepress av lus virker. Dette er komplekse beregningsverktøy som han på en utmerket måte klarte å forenkle og forklare med animasjonen vi bestilte. God innsikt i biologi, rask, ryddig og hyggelig korrespondanse og evne til å forstå og tilpasse animasjonen etter hva vi ønsket å formidle gjør at vi gjerne bruker Visuallab igjen
- Mari M. Press
Vetrinærinstituttet
Vi har brukt Visual Lab til å produsere filmen " i trygge hender" i vårt informasjonsmateriell som skal brukes på landets helsestasjoner. Visual Lab har vært veldig profesjonelle og ryddige i samarbeidet med oss. De har gitt raske tilbakemeldinger, og oppdatert oss underveis i prosessen. Visual Lab var tydelige fra starten, med gode forventningsavklaringer. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og det endelige produktet!
- Elin Lunde Pettersen
Norsk Sykepleierforbund, Landsgruppen av Helsesøstre (LaH)
Visuallab lagar gode gjennomarbeida animasjonar. I ein bransje der ting ofte er komplisert vel eg å bruke: ”aldri før har ein animasjon sagt meir enn tusen ord.
- Øyvind A. Haram
Sjømat Norge

Tidligere kunder

Vi hjelper kunder med ulike behov og produkter

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.