Forklaringsvideo for bedre kommunikasjon

Hva er en animert forklaringsvideo?

En forklaringsvideo er en visuell tilnærming for å formidle et komplisert budskap gjennom animasjoner. Kanskje du har et spennende budskap som fortjener oppmerksomhet, men sliter med å kommunisere det. 

 

 

Visual Lab tilbyr skreddersydde animasjonsvideoer med profesjonell fortellerstemme og bakgrunnsmusikk for å gjøre informasjonen lett forståelig og fange oppmerksomheten til kunder, beslutningstakere, investorer eller ansatte.

 

 

Vi skreddersyr videoen etter ditt og behov, med  profesjonell fortellerstemme og bakgrunnsmusikk.

Engasjer dine kunder, beslutningstakere, investorer eller ansatte med kreativ visuell formidling!

NIFU_Forskn.formidl.2

Våre arbeidsområder

Forskning

Glimrende forskning fortjener glimrende formidling! Gjør vitenskapen mer tilgjengelig med faglig presis animasjon som engasjerer.

Helse

Fra molekyler og enkeltceller, til anatomi og helsetjeneste. Animasjoner er perfekt til å forklare alt innen helse og medisin.

Bedrift

Kunden vil ha det forklart kort og enkelt! Da er det viktig å fange oppmerksomheten gjennom visuell kommunikasjon. Din forklaringsvideo vil har enorm rekkevidde og nå ut til mange potensielle kunder.

Tjenester

3D animasjon

 

Ved bruk av 3D-visualisering skaper vi detaljerte forklaringsanimasjoner som gir seerne en innsiktsfull opplevelse.

3D er ikke bare utrolig fengende. En slik explainer video passer også perfekt til for eksempel å vise stegvis hvordan et produkt fungerer, fra alle vinkler.

Cardiaccs 2
spectoscopy5

2D animasjon

 

Våre 2D-animasjoner gjør komplekse begreper tilgjengelige for alle. 2D forklaringsanimasjon kan brukes til å effektivt forklare produkter og tjenester,  gjøre forskning lett forståelig eller brukes som en ryddig instruksjonsvideo. Ta kontakt for å få din animasjon skreddersydd!

.

Infografikk

Infografikk er en ryddig grafisk fremstilling av statistikk, og annen komplisert informasjon – både som en infografisk plakat eller en infografisk video.

 

Her brukes illustrasjoner, grafer, ikoner og tall for å formidle budskapet på en klar og rask måte.

hjkh

Kontakt oss

  Kundeomtaler

  "Visual Lab hjalp oss å forklare hvordan våre verktøy for å beregne smittepress av lus virker. Dette er komplekse beregningsverktøy som han på en utmerket måte klarte å forenkle og forklare med animasjonen vi bestilte. God innsikt i biologi, rask, ryddig og hyggelig korrespondanse og evne til å forstå og tilpasse animasjonen etter hva vi ønsket å formidle gjør at vi gjerne bruker Visual Lab igjen"
  Mari M. Press
  Vetrinærinstituttet
  "Vi er veldig fornøyd med prosjektet. Det var spesielt interessant å høre ideén deres som var både kreativ og gjennomtenkt. Vi tror at en viktig del i prosessen var tiden dere brukte på å forstå hvordan Nordea Markets jobber.​"
  Bianka Jørung Fjeld
  Nordea Markets
  "Vi er veldig fornøyd med prosjektet. Det var spesielt interessant å høre ideén deres som var både kreativ og gjennomtenkt. Vi tror at en viktig del i prosessen var tiden dere brukte på å forstå hvordan Nordea Markets jobber.​"
  Mats Carlehög
  Nofima

  Få din skreddersydde forklaringsvideo

  tsd_sensitiv

  Du kan være trygg på at budskapet ditt blir formidlet slik du ønsker.

  Gjennom hele produksjon holder vi deg oppdatert, og gir deg muligheten til å komme med ønsker og be om justeringer.

   

  Er du spent på hvordan våre tjenester kan transformere din visuelle kommunikasjon? Snakk med oss i dag for å dele dine idéer!