fbpx

Animasjon som formidler

Animasjon til forskningsformidling

Animasjon til forskningsformidling

For universiteter og andre forskningsinstitutter er forskningsformidling en veldig viktig brikke, ikke bare for å opplyse allmennheten men for å promotere deres forskning som en viktig bidragsyter for et samfunn som ønsker å utvikle seg. Da er det viktig å holde følge med utviklingen og anvende multimedia for å kunne formidle på en mer visuell og engasjerende måte. 

Digital kommunikasjon og visuell formidling har økt betydelig de siste årene. Folk blir overbelastet av informasjon på nett og har ikke lenger tålmodighet til å lese sider ned med tekst. Innen forskningsformidling og utdanning har det derfor blitt viktigere å ta i bruk grafiske virkemidler som illustrasjon, animasjon og infografikk som engasjerer samtidig som den støtter opp under det faglige.

Våre tjenester

Forklaringsvideo

Hva trenger du å formidle?

Med animasjon kan kunnskap formidles ut til allmennheten på en oversiktlig og underholdende måte. I motsetning til tekst alene har visuell formidling både evnen til å engasjere, inspirere og samtidig gjøre det intuitivt forståelig.

Infografikk​

Data, statistikk, tall og grafer kan faktisk gjøres underholdende.

Dine forskningsfunn har aldri blitt formidlet på en mer kreativ og engasjerende. Vi designer infografiske plakater, og gjør de gjerne deretter levende med animasjon.

Nettutdanning

Hva trenger du å formidle?

Flere og flere utdanninger baseres seg på nett. Motiver studentene dine gjennom utdanningen med forklaringssnutter som støtter opp pensum.

Vi er veldig fornøyd med samarbeidet! Animasjon og infografikk er en god måte å formidle forskning på. Dere viser faglig tyngde, setter dere raskt inn i vårt behov og foreslår kreative løsninger.
Mette Risbråthe
NMBU - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

    Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.