fbpx

Animert forklaringsvideo

Animert forklaringsvideo

Kort sagt, en forklaringsvideo (eller explainer video) beskriver kort hva din bedrift gjør, om det er produktet du selger eller tjenesten du leverer

 Målet med en animert forklaringsvideo er å få seernes oppmerksomhet og pirre deres nysgjerrighet, for å deretter engasjere og overbevise de om ditt budskap.

 Målet med en animert forklaringsvideo er å få seernes oppmerksomhet og pirre deres nysgjerrighet, for å deretter engasjere og overbevise de om ditt budskap.

Kredinor 4

Alt kan forklares med animasjon

Det kan være svært utfordrende å forklare ditt produkt eller tjeneste tydelig og overbevisende med tekst alene. Vi er visuelle skapninger som forstår og husker mer informasjon dersom våre sanser blir stimulert med illustrasjoner, bevegelser og lyd. Med en animert forklaringsvideo lar du animasjonen reklamere for deg, hvor seerne får servert ditt budskap på en engasjerende måte uten å måtte lese gjennom lange avsnitt med tekst og still-bilder. Det finnes heller ingen grense for hva som kan forklares med animasjon, der komplisert innhold blir mye mer forståelig og overbevisende for seerne

Prosess

Hvordan lages en animert forklaringsvideo?

 

Det er ikke lenger så komplisert å lage en animasjon som før. Du kan derfor få din egen animert forklaringsvideo for en rimelig pris. Noen animasjonsselskap leverer forhåndslagde low-budget animasjoner, men dette kan gi et inntrykk av at bedriften din er useriøs og uprofesjonell. Samtidig vil ikke seerne bli engasjert i budskapet, om de i det hele tatt skjønner det.

Visual Lab setter formidlingsverdien høyt i våre animasjoner, gjennom hele prosessen fra utvikling av manuskriptet, til storyboard, illustrasjonsdesign og ferdig animasjon.

dna_lengde2

Preproduksjon

Vi vil sette oss godt inn i ditt fagfelt og hva du ønsker å formidle. 

Gjennom møte, forundersøkelser og idéutvikling lages det et manuskript som setter rammen for resten av produksjonen. Vi skisserer også et storyboard i denne, så du kan få en forståelse av hvordan fortellingen blir visuelt lagt fram.

Produksjon

Når dette godkjennes av deg starter vi produksjonene med å designe skreddersydde illustrasjoner og 3D modeller etter bedriftens grafiske profil.

Selve animasjonen blir nøye satt sammen slik at blikket blir pedagogisk ledet gjennom filmen. Sammen med en behagelig fortellerstemme demonstreres produktet og tjenesten med vektlegging og engasjement

 Fordelene er mange!

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.